VELKOMMEN TIL HAUSLINGUAS DIGITALE SPROGHUS

 


 

Du er nu trådt ind i HausLinguas digitale sproghus. Her finder du forskellige digitale sprog- og kulturydelser som fx onlinekursuser i eksporttysk, e-bøger, nyhedsbrevet TyskNyt, #DeutschIstSexy-projektet og mange andre spændende dansk-tyske sprogydelser og projekter. 

HausLinguas digitale sproghus er en udvidelse af HausLinguas oprindelige format, hvor vi stadig sælger vores klassiske sprogydelser som oversættelse, simultantolkning, korrekturlæsning, undervisning i erhvervstysk over Skype og tekstproduktion.

Vi håber, at du vil finde nyttig viden her i HausLinguas digitale sproghus og forhåbentlig få lyst til at blive bedre til eksporttysk, blive klogere på oversættelse, lære mere om eksport til Tyskland eller noget helt tredje. 

Hvad er HausLinguas digitale sproghus?

HausLingua i digital version

HausLingua er først og fremmest et dansk-tysk sproghus, der beskæftiger sig med dansk-tysk kommunikation i form af oversættelse, simultantolkning, undervisning i erhvervstysk over Skype, korrekturlæsning og tekstproduktion. Vi lever af at sælge dansk-tyske sprog- og kulturydelser til danske og tyske virksomheder m.fl. Det har indtil nu været en stor succes at satse udelukkende på dansk-tysk kommunikation, og derfor satser vi nu på at udvide vores dansk-tyske sprogydelser til også at tælle digitale sprogydelser online.

 

HausLinguas mission

HausLingua har en mission om at gøre det lettere, sjovere og mere fleksibelt for det danske erhvervsliv at lære tysk på et professionelt niveau. Vi oplever dagligt, at Danmark går glip af ordrer til Tyskland, fordi det danske erhvervsliv ikke kan godt nok tysk. Det vil vi gerne ændre på, og derfor sætter vi nu ind med HausLinguas digitale sproghus, hvor det danske erhvervsliv kan lære erhvervstysk på en lettere, sjovere og billigere måde. Hos HausLingua elsker vi tysk, og vi håber, at vi med vores digitale sproghus kan inspirere flere danske erhvervsfolk til at lære tysk, så Danmark kan komme på mange flere eksporteventyr i Tyskland. 


Onlinekurser i eksporttysk, e-bøger mm.

Hvad er det helt konkret, at HausLinguas digitale sproghus kan tilbyde? I HausLinguas digitale sproghus har du mulighed for at købe digitale sprog- og kulturydelser som e-bøger, onlinekurser og andre digitale ydelser med fokus på dansk-tysk kommunikation. Du kan fx købe vores række af onlinekursuser i eksporttysk, der vil gøre dig til en professionel kommunikatør på tysk i alle de situationer, du kommer ud for, når du vil eksportere til Tyskland. Du kan også erhverve dig e-bogen "Hjælp, min tekst skal oversættes!", og der er mange flere på vej. 

 

Nyhedsbrevet TyskNyt og andre gratis glæder

Hvis du gerne vil fodres med dansk-tyske informationer om eksport til Tyskland, tysk sprog og kultur, nyheder fra Tyskland, stillingsopslag mm., så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev "TyskNyt" - nyhedsbrevet, der oser af tysk! Ideen med nyhedsbrevet er at skabe et nyhedsbrev med fokus på Tyskland, der er informativt, giver tips og tricks om fx eksport til Tyskland og holder dig opdateret på, hvad der sker i HausLingua. Vi tilbyder også gratis sprogmateriale her i HausLinguas digitale sproghus som fx en række videoer med tips og tricks til at få succes på det tyske marked. Endelig kan vi også anbefale at læse med på bloggen, hvor vi tager en masse dansk-tyske emner op.

 

Løbende opdatering

HausLinguas digitale sproghus opdateres jævnligt med nye onlinekurser, e-bøger mm. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har specifikke ønsker til, hvad vores næste onlinekursus kunne have som fokus. I løbet af foråret 2020 vil vi fx opdatere det digitale sproghus med onlinekurserne "Smalltalk på tysk", "Telefontysk", "Mødetysk", "Forhandlingstysk" og "Emailkommunikation på tysk". 

 

Viel Spaß!

 Stinna Krebs, ejer af det dansk-tyske sproghus HausLingua