GRATIS TYSK SPROG- og KULTURMATERIALE

Formålet med denne side er at fodre den med gratis tysk sprog- og kulturmateriale til alle jer tyskinteressede. Den vil blive opdateret løbende, så du kan allerede nu glæde dig til nyttige råd om eksport til Tyskland, grammatiktips og meget mere. Hvis du er interesseret i at læse artikler om tyskrelaterede emner, så er du også velkommen til at læse med på HausLinguas blog, hvor vi tager fat på en masse dansk-tyske emner. Og det er også ganske gratis at læse med der. 

 

VIL DU GERNE HAVE SUCCES PÅ DET TYSKE MARKED 1? 

I denne lille bilvideo får du tips til, hvordan du får succes på det tyske marked. Den er oprindeligt lavet til LinkedIn, og vi starter med at kigge på sproget, hvor jeg plæderer for, at du selvfølgelig skal tale tysk med dine tyske kunder, hvis du vil have succes på det tyske marked. 

VIL DU GERNE HAVE SUCCES PÅ DET TYSKE MARKED 2? 

I denne lille bilvideo får du tips til, hvordan du får succes på det tyske marked. Den er oprindeligt lavet til LinkedIn, og jeg fodrer jer med informationer om dansk-tyske kulturforskelle inden for brug af printmedier og sociale medier. Der er faktisk rigtig stor forskel på de to landes brug af medier, så lyt godt efter. 


VIL DU GERNE HAVE SUCCES PÅ DET TYSKE MARKED 3? 

I denne lille bilvideo får du tips til, hvordan du får succes på det tyske marked. Den er oprindeligt lavet til LinkedIn, og jeg fodrer jer med informationer om personligt fremmøde i Tyskland og effekten af det.